Sierbestrating Borger

Sierbestrating in en rond Borger

Bent u op zoek naar sierbestrating in Borger om uw tuin te voorzien van nieuwe tegels? Op nog geen uur rijden van Borger vindt u Hoek Havelte. Al meer dan 50 jaar is Hoek Havelte de specialist op het gebied van sierbestrating en tuinhout. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van sierbestrating voor in uw tuin? Kom langs in ons tuincentrum en bekijk de sierbestrating voor in uw tuin in Borger.

Sierbestrating Borger

Verschillende soorten sierbestrating in Borger

Tuintegels geven uw tuin meteen een andere look, zonder dat u de gehele tuin overhoop moet halen. Kiest u voor grote traditionele terrastegels of kiest u liever voor sierbestrating in Borger met kleine stenen? Met beide soorten tegels kunt u uw tuin een hele andere dimensie geven. In ons tuincentrum Hoek Havelte hebben we een uitgebreid assortiment aan tegels.

Kies uit verschillende materialen, kleuren en afmetingen voor in uw tuin in Borger. Het is mogelijk om gebruik te maken van verschillende kleuren en vormen tegels, om uw tuin net dat extra´s te geven. De keuze voor het type sierbestrating in Borger is volledig aan u.

Sierbestrating in Borger voor elke tuinstijl

Met ons uitgebreide assortiment aan tuintegels, kunnen we garanderen dat de sierbestrating altijd aansluit op de stijl van uw tuin en huis. Als u houdt van een klassieke of moderne tuin met strakke lijnen, passen betonnen of keramische terrastegels perfect in uw tuin.

Als u houdt van de combinatie van rechte en ronde lijnen, zoals in een landelijke tuin, kunt u verschillende tuintegels combineren. Voor een meer authentieke, traditionele smaak, zoals in een natuurlijke tuin, kunt u het beste kiezen voor natuursteen of gebakken bestrating. De sierbestrating voor in uw tuin in Borger is altijd sterk, kleurvast en van hoogwaardige kwaliteit.

Tuintegels laten leggen in Borger

Als u ervoor kiest om uw sierbestrating in Borger zelf aan te leggen, is het belangrijk om de ondergrond goed voor te bereiden:

  1. Zorg ervoor dat water goed kan weglopen door het terras te laten aflopen van het huis af. Eén centimeter hoogteverschil per meter is hierbij voldoende.
  2. Leg daarna een worteldoek op een vlakke ondergrond, zodat onkruid niet tussen de tegels door kan groeien. Door vervolgens een laagje zand met wat droogcement op het worteldoek te leggen, kunt u voorkomen dat de tegels gaan verschuiven.
  3. Hierna kunt u een kantopsluiting aanleggen om verzakkingen te voorkomen en de tegels in rechte rijen aanleggen.
  4. Wanneer de tegels aangelegd zijn, is het verstandig om als laatste stap de voegen tussen de tegels op te vullen.

Heeft u toch hulp nodig bij de aanleg van uw terras met sierbestrating? Wij komen graag bij u langs in Borger om uw droomtuin te realiseren. Naast Drenthe leveren wij ook sierbestrating in andere provincies, zoals Overijssel en Friesland!

Sierbestrating in Borger

Ook voor andere tuinartikelen

Naast sierbestrating, is het ook mogelijk om uw tuinhout of andere tuinartikelen bij Hoek Havelte te kopen. Zo kunt u naast tuintegels uw tuin compleet maken met tuinhuizen, verlichting en tuinmeubelen. Tuinhuizen zijn perfect om producten in op te slaan, terwijl verlichting en tuinmeubelen uw tuin een gezellige plek maken om veel tijd door te brengen. Ook voor tuinhout bent u bij Hoek Havelte aan het juiste adres. Voor zowel hardhout, naaldhout als composiet kunt u langskomen aan de Eursingerslaan 6 in Havelte.

Sierbestrating in Borger? Kom langs bij Hoek Havelte

Het culturele Borger beschikt naast een rijke historie met Hunebedden en het geopark de Hondsrug over veel oude huizen, perfect voor verschillende soorten sierbestrating. Vooral traditionele en gebakken bestrating lijken daarom perfect te passen in het plaatje van het historische Borger.

Wilt u sierbestrating of andere tuinproducten kopen? Bekijk onze website voor inspiratie en kom langs op het showterrein van Hoek Havelte om de mooiste tuinartikelen aan te schaffen. Als familiebedrijf met jarenlange ervaring zijn wij altijd bereid u de best mogelijke adviezen te geven. Heeft u een vraag? Neem gerust contact op. Bij Hoek Havelte vindt u alle soorten sierbestrating voor in Borger!

Route Borger – Havelte