Sierbestrating Overijssel

Sierbestrating in en rond Overijssel

Zoekt u naar sierbestrating in Overijssel? Dan bent u bij Hoek Havelte aan het juiste adres. Ons tuincentrum is op een paar minuten rijden van de provincie Overijssel. Alle medewerkers van Hoek Havelte kijken er naar uit om u van het juiste advies te voorzien. Ons tuincentrum heeft vele soorten sierbestrating die wij graag aan u willen laten zien in onze vestigingsplaats Havelte. Voor al uw sierbestratingen in Overijssel kiest u voor Hoek!

Bel ons     Vraag een offerte aan

Alle merken sierbestrating in Overijssel

In ons tuincentrum hebben wij van vele verschillende merken sierbestrating liggen, ons tuincentrum is nabij Overijssel. Dit kan bestaan uit keramische tuintegels, gebakken steen, natuursteen, en siersteen. Door onze ervaring, van meer dan 50 jaar, zijn wij het juiste tuincentrum om u van de juiste bestrating te voorzien. Naast de sierbestrating zelf hebben wij vele hulpmiddelen die het bestraten een stuk makkelijker maken. Ook geven wij tips hoe u het beste de bestrating kunt neerleggen.

Sierbestrating OverijsselOns assortiment

In deze tijd is een mooie tuin goed, goedkoop en snel te realiseren. Om uw tuin aantrekkelijker te maken, kunt u naast de vele soorten sierbestrating ook bij ons terecht voor verlichting, kunstgras, vulzand, tuinmeubelen, tuinhuisjes en tuinhout. Naast deze mogelijkheden zijn er nog vele andere producten bij ons te verkrijgen. Kijk rond op de website of kom eens langs bij ons op locatie voor sierbestrating in Overijssel.

Vervoer

Heeft u zelf geen aanhangwagen, maar u wilt zo graag dat mooie tuinhuisje? Wij hebben een aanhangwagen, die u kunt lenen, waarop u alle producten goed naar huis kunt vervoeren. Zowel tuinmeubelen als een pallet vol met sierbestrating brengen wij in Overijssel.

Sierbestrating in Overijssel

Voor een kijkje in ons sierbestrating assortiment nabij Overijssel, bent u van harte welkom bij Hoek Havelte. Wij zijn open op de dagen maandag t/m zaterdag, van 08.00-12.00 uur en 13.00-17.00 uur. Mocht u iets later dan 17.00 uur willen langskomen, dan vinden we het fijn als u vooraf even belt.   Bekijk onze contactpagina.

Sierbestrating Overijssel