Tuinhuis en overkapping

Hoek Havelte is het bedrijf voor alles rondom uw huis. Wij zijn uw specialist op het gebied van tuinhout en bestratingen. Op een terrein van meer dan anderhalve hectare staat een overzichtelijk keur aan tuinmaterialen uitgestald.

Een groot assortiment tegen concurrerende prijzen. Of het nu gaat om (sier) bestrating, tuinhout, verschillende split- en grindsoorten, vijvermateriaal, tuinhekkenschuttingentuinhuizen of overkappingen, of bijzondere accessoires, het is bij Hoek in Havelte te vinden. Ook vindt u bij ons tuinmeubelen,een divers assortiment tuinverlichting en excellent tuinkamers. Is het niet in de standaard catalogus te vinden dan denken wij met u mee en bieden maatwerk opties.

Hoek Havelte

Bij het familiebedrijf Hoek staat service voorop. De koffie en thee staan klaar en we nemen de tijd om u advies op maat te geven. Daarnaast kunt u rondlopen op het uitgebreide terrein. Hier zijn verschillende showtuinen en terrassen ingericht om u te inspireren.

Tuinhuis en overkappingen

Tuinhuis in Drenthe

Zoekt u in een tuinhuis in Drenthe? De tuinhuizen bij Hoek Havelte zijn een aanwinst voor uw tuin. U kunt kiezen uit vele verschillende uitvoeringen en opties. Heeft u een eigen ontwerp voor bijvoorbeeld een houten tuinhuis met aangebouwde overkapping? Kom bij ons langs en we denken met u mee. Alles is mogelijk, van groot tot klein, zodat het perfect past in uw tuin. Onze passie voor tuinhout en zeker tuinhuisjes ziet u terug in onze afwerking. Wanneer mogen wij voor u een tuinhuisje in Drenthe plaatsen?

Hoek Havelte beschikt over een eigen uiterst goed geoutilleerde timmermanswerkplaats in Havelte (Drenthe), waar alles op het gebied van hout op maat kan worden gemaakt. U kunt bij ons terecht voor; schuren, dierverblijven, kozijnen, hekwerken en andere maatwerk wensen. Uiteraard leveren wij ook de standaard producten die we in onze werkplaats gemakkelijk aan uw gespecificeerde wensen kunnen aanpassen.