Product categorieën

Bent u op zoek naar sierbestrating? Wilt u nieuwe tuintegels leggen in uw tuin? Dan bent u bij Hoek Havelte aan het juiste adres! Wij hebben veel verschillende soorten producten voor rondom uw huis. 

U stelt steeds hogere eisen aan de sierbestrating om uw huis en in uw tuin. Wat betreft uitstraling en kleur, maar zeker ook wat betreft materiaalkeuze. Die moet perfect aansluiten op uw huis. Wij bieden u een uitgebreid assortiment sierbestrating. In diverse formaten, in meerdere verbanden maar vooral in heel veel verschillende kleurstellingen. Daarmee creëert u altijd een natuurlijke woonomgeving die aansluit op al uw woonwensen en -verlangens.

Sierbestrating zijn er in vele verschillende soorten en maten. Van traditionele, geïmpregneerde of kleurvaste tegels tot de echte betontegel. Afhankelijk van u wensen adviseren wij u wat de beste keuze is.  Wij werken samen met bekende en betrouwbare leveranciers zoals Redsun, MBI en Excluton. Zo kunnen wij u kennis laten maken met een zeer ruim assortiment. 

Op ons terrein zijn diverse terrassen gelegd en ook hebben wij showborden staan waarop u voorbeelden vind van de diverse tegels en bestratingen. Kom gerust bij ons langs om inspiratie op te doen. 

Naast sierbestrating leveren wij ook tuinhout en tuinhuizen. Wist u bijvoorbeeld al dat wij alles op het gebied van hout op maat kunnen maken in onze eigen timmermanswerkplaats?

Afbeeldingen kunnen qua kleur en structuur afwijken t.o.v. de afbeelding.