Product categorieën

Bekijk ook onze configurator

Welkom bij de Hillhout Configurator – dé tool voor het creëren van op maat gemaakte configuraties voor uw Hillhout producten. Met onze geavanceerde software kunt u eenvoudig de gewenste opties selecteren en uw configuratie aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een loungeset, tuintafel of tuinstoelen, de Hillhout Configurator biedt een eenvoudige en efficiënte manier om uw perfecte buitenmeubilair te ontwerpen. Met ons uitgebreide assortiment aan producten en afwerkingen, en onze gebruiksvriendelijke interface, kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en uw eigen unieke buitenruimte creëren. Probeer de Hillhout Configurator vandaag nog en ontdek de mogelijkheden!
Configureren

Tuinhuizen, overkappingen en blokhutten

Een tuinhuis is bruikbaar voor vele doeleinden: ter verfraaiing van uw tuin, als hobbyruimte, als speelruimte voor uw kinderen of om spullen in op te bergen. Hoek Havelte maakt en levert tuinhuizenoverkappingen en blokhutten in vele soorten en maten. Ook maatwerk is 1 van onze specialiteiten. We bespreken uw persoonlijke wensen door en maken een offerte op maat. Bent u op zoek naar tuinhuis, prieeltjes, overkapping of een complete blokhut. Kom gerust bij ons langs om inspiratie op te doen.

Tuinhuis in Drenthe

Zoekt u in een tuinhuis in Drenthe? De tuinhuizen bij Hoek Havelte zijn een aanwinst voor uw tuin. U kunt kiezen uit vele verschillende uitvoeringen en opties. Heeft u een eigen ontwerp voor bijvoorbeeld een houten tuinhuis met aangebouwde overkapping? Kom bij ons langs en we denken met u mee. Alles is mogelijk, van groot tot klein, zodat het perfect past in uw tuin. Onze passie voor tuinhout en zeker tuinhuisjes ziet u terug in onze afwerking. Wanneer mogen wij voor u een tuinhuisje in Drenthe plaatsen? Hoek Havelte beschikt over een eigen uiterst goed geoutilleerde timmermanswerkplaats in Havelte (Drenthe), waar alles op het gebied van hout op maat kan worden gemaakt. U kunt bij ons terecht voor; schuren, dierverblijven, kozijnen, hekwerken en andere maatwerk wensen. Uiteraard leveren wij ook de standaard producten die we in onze werkplaats gemakkelijk aan uw gespecificeerde wensen kunnen aanpassen. Klik hier voor de brochure van tuinverblijven