Sierbestrating Friesland

Sierbestrating in en rond Friesland

Sierbestrating in Friesland gezocht? Ontdek de mogelijkheden bij Hoek Havelte. Wij beschikken over een grote werkplaats in Havelte, in de kop van Overijssel. Ons tuincentrum beschikt over diverse soorten sierbestrating om uw tuin van een update te voorzien. Daarnaast beschikken wij ook over diverse soorten tuinhout. Hier kunt u bijvoorbeeld een tuinhuis of tuinmeubelen mee maken. Heeft u hulp nodig bij de bouw van deze producten? In overleg zijn deze zaken wellicht mogelijk. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 0521-341352.

Bel ons     Vraag een offerte aan

Soorten bestrating in Friesland

De tuinen van Friesland hebben het gebruik van sierbestrating massaal omarmd. In hartje Leeuwarden is onze sierbestrating al aangelegd! Van de traditionele klinkers tot subtiel grind en prachtig natuursteen. Niets is deze Noordelijke provincie meer vreemd. Welke variant u kiest is helemaal aan u. Het moet namelijk wel bij de stijl van uw tuin passen. In Friesland is er op het gebied van sierbestrating van alles mogelijk. Kijk maar naar het aanbod van Hoek Havelte!

Sierbestrating Friesland

Bakstenen bestrating

Houdt u van een authentieke uitstraling? Kies dan in Friesland voor onze bakstenen sierbestrating. Deze tegels zijn van klei gemaakt en gaan vaak eeuwenlang mee. Hierin overdrijven we niet. Deze bestrating is dan ook niet tot nauwelijks belastend voor het milieu. Het is namelijk duurzaam en goed herbruikbaar. De kleur gaat hierbij niet verloren. Sterker nog: uw sierbestrating in Friesland wordt met de jaren alleen maar mooier! Ideaal, toch?

Interesse in gebakken sierbestrating in Friesland? Bekijk dan ons grote aanbod op de volgende pagina:

Gebakken bestrating.

Betonnen bestrating

Voor een moderne uitstraling is de keuze voor beton zo gemaakt. Net zoals bij de variant hierboven, gaat deze sierbestrating in Leeuwarden of andere plekken in Friesland jarenlang mee. Dit maakt de steen ontzettend duurzaam. Bent u een beetje op uw tuin uitgekeken? Dan kunt u dit materiaal – door zijn kleurvaste eigenschappen – ook prima in een nieuwe setting gebruiken. Zo komt deze sierbestrating in Friesland wederom helemaal tot zijn recht.

Overweegt u in Friesland onze betonnen sierbestrating te plaatsen? Bekijk dan zeker ons assortiment aan betontegels!

Keramische bestrating

Kan uw tuin in Friesland wel wat kleur gebruiken? Kies dan voor onze keramische sierbestrating. Deze tegels zijn gemaakt van een combinatie van zand, klei en andere materialen. Dit zorgt ervoor dat het geheel krasvrij en vuurvast is. Ook heeft het een moderne uitstraling. Dit type sierbestrating ziet u dan ook vaak in Friesland op de terrassen terug. Enkele merken in ons assortiment zijn:

Geo Ceramica;
CeraSun.

Natuurstenen bestrating

Natuursteen is tijdloos. De Romeinen maakten er al veelvuldig gebruik van. Geen wonder, want het is ontzettend duurzaam. Vandaag de dag ziet u deze vorm van sierbestrating in Friesland vooral terug als kinderkoppen en terrastegels. Doordat het materiaal in de natuur is ontstaan, bestaan er ontzettend veel verschillende varianten. In één ding komen ze echter overeen: ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en verkleuren vrijwel niet.

Interesse? Bekijk hier ons aanbod aan natuursteen bestrating.

Tuintegels en Terrastegels in Friesland

De bestrating in Friesland kan zowel bestaan uit tuintegels of terrastegels. U kunt er voor kiezen om meer dimensie in uw tuin de creëren door de tuintegels te laten verschillen van de terrastegels. U kunt hierbij kiezen uit de verschillende soorten bestrating in Friesland die hierboven kort besproken zijn! Ook is het handig om rekening te houden met de functie van uw sierbestrating. Terrastegels moeten comfortabel zijn, omdat u hier hoogstwaarschijnlijk vooral in de zomermaanden veel op zult lopen. Uw terrastegels in Friesland moeten bijvoorbeeld niet te warm worden in de zomer en in de winter niet te glad. Wij snappen dat u vragen heeft over de juiste bestrating, daarom helpen wij u graag met de keuze voor tuintegels en terrastegels voor uw tuin in Friesland!

Sierbestrating in Friesland bij Hoek Havelte!

In ons assortiment sierbestrating nabij Friesland kunt u kiezen voor verschillende soorten materialen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor tuintegels, gebakken steen, keramische tegels, natuursteen en siersteen. Hoek Havelte beschikt over ruim 50 jaar ervaring en is een echt familiebedrijf. Wilt u liever zelf de sierbestrating in Friesland plaatsen? U kunt de stenen bij ons afhalen en wij geven u tips over hoe u de bestrating in Friesland het beste kunt plaatsen.

Hoek Havelte is één van de hofleveranciers van sierbestrating in Friesland. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Wij bieden onder andere:

Ook voor tuinhout in Friesland!

Naast sierbestrating in Friesland kunnen wij u ook helpen met tuinhout in Friesland. Ook kunnen we u op weg helpen met verlichting, kunstgras, vulzand, tuinmeubelen en tuinhout. Kortom, u kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van een nieuwe en opgeknapte tuin. U kunt op onze website het assortiment bekijken. Daarnaast bent u ook van harte welkom bij Hoek Havelte in Havelte. Sierbestrating in Friesland is onze specialiteit! Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten en wilt u alvast wat tuininspiratie op doen? Kijk dan snel verder op onze website.

Contactinformatie

Sierbestrating in Friesland gezocht? Hoek Havelte helpt u graag verder met een nieuwe tuin. Van sierbestrating tot verlichting of een nieuwe vijver. Wij kunnen u zowel adviseren als de stenen bij u afleveren. Heeft u vragen? Of wil u vrijblijvend meer informatie inwinnen? Neem dan telefonisch contact op met Hoek Havelte via: 0521 – 341352. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Direct een offerte aanvragen? Dit is ook mogelijk op de website. Wij zijn gevestigd aan de Eursingerlaan 6 in Havelte. U bent uiteraard ook gewoon welkom op locatie bij Hoek Havelte. Sierbestrating in Friesland? Kies Hoek Havelte!