Sierbestrating Dwingeloo

Sierbestrating in en rond Dwingeloo

Op slechts een kwartier rijden vanaf Dwingeloo is ons tuincentrum in Havelte te vinden. Hier kunt u terecht voor bijna alles wat met de tuin te maken heeft. Op een terrein van meer dan anderhalve hectare staat onze sierbestrating overzichtelijk opgesteld. Daarnaast leveren wij ook tuinhout, vijvermateriaal, hekwerken, schuttingen, tuinhuisjes en houten tuinmeubilair. Wij nodigen u van harte uit om ons aanbod te komen bekijken. Lees hieronder meer over ons aanbod. Heeft u direct een vraag? Neem telefonisch contact met ons op via 0521-341352.

Bel ons     Vraag een offerte aan

Sierbestrating Dwingeloo

Ons aanbod sierbestrating in Dwingeloo

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin en wilt u de tuin grondig aanpakken? Kies voor nieuwe sierbestrating! Hier knapt uw tuin direct van op. Bent u gecharmeerd van tegels van natuursteen  of kiest u juist liever voor keramische tuintegels? In ons tuincentrum hebben we het allemaal. Gaat u de bestrating zelf aanleggen? Via onze website is legadvies te vinden. Zo geven we u bijvoorbeeld advies over het leggen van keramische tuintegels.

 

Vervoer naar Dwingeloo

Dwingeloo is slechts een klein stukje rijden vanaf Havelte. Maar wanneer u geen aanhangwagen heeft, is het toch een lastig te overbruggen stuk. Wij hebben 2 aanhangwagens in eigen beheer. U kunt een van deze aanhangers van ons lenen, om bijvoorbeeld uw gekochte siertegels mee te vervoeren. Wij raden u wel aan om ons vooraf te bellen. Zo weten we zeker dat een van onze aanhangwagens die dag ook beschikbaar is. Naast onze aanhangwagen beschikken wij ook over 2 vrachtwagens met oplegger en auto laadkraan. Hiermee kunnen wij alle grote goederen vervoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tuinhuisjes of blokhutten.

Sierbestrating Dwingeloo

Ook voor uw tuinhout!

Bent u woonachtig in Dwingeloo en bent u op zoek naar tuinhout? Ook dan bent u welkom bij ons. We beschikken over een groot assortiment FSC tuinhout. Wij zijn dus gevestigd in Drenthe maar werken ook in Friesland en Overijssel.

Eigen werkplaats

Veel van onze klanten vragen om maatwerk. Een tuinhuis, blokhut of tuinmeubel op maat vormt voor ons geen enkel probleem. We beschikken over een eigen werkplaats.

Route vanaf Dwingeloo

U bereikt ons tuincentrum met een groot aanbod sierbestrating en tuinhout binnen circa 15 minuten rijden vanaf Dwingeloo. Hieronder kunt u de route bekijken. Door met de linkermuisknop op ‘meer opties’ te klikken, kunt u een gepersonaliseerde route vanaf Dwingeloo maken.