Sierbestrating Diever

Sierbestrating in en rond Diever

Heeft u sierbestrating in Diever nodig? Diever ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van Hoek Havelte, wat betekent dat u binnen 17 minuten rijden al voor onze deur staat! Hoek Havelte is de specialist op het gebied van tuinhout en bestratingen en weet wel raad met uw tuin in Diever. Wij vinden uw wensen erg belangrijk en goede service hoort daar natuurlijk bij. Bent u al benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Of wilt u nog wat meer informatie over sierbestrating in Diever? In de tekst hieronder leest u meer over onze producten en diensten.

Bel ons     Vraag een offerte aan

Sierbestrating in Diever

 

Genoeg keuze voor sierbestrating in Diever

De materiaalkeuze voor sierbestrating is niet alleen erg belangrijk, maar ook de uitstraling en de kleur spelen een grote rol. In ons assortiment sierbestrating kunt u onder andere kiezen voor gebakken straatstenen en natuurstenen. Natuurstenen zijn tijdloos en overal toepasbaar. Beide stenen zijn over een tijdje nog steeds mooi en misschien nog wel mooier! Het is ook mogelijk om te kiezen voor verschillende soorten bestrating in uw tuin. Hiermee bedoelen wij dat u ook verschillende kleuren en vormen stenen kunt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een bepaald patroon terug laten komen en op deze manier uw tuin wat extra’s meegeven.

 

Sierbestrating Diever

Op maat gemaakt

Behalve sierbestrating, kunt u ook bij ons terecht voor maatwerk. Zo kunt u er ook voor kiezen om een tuinhuisje op maat te laten maken. Een tuinhuisje kan onder andere dienen als speelhuisje voor kinderen. Of wat dacht u van extra opbergruimte? Wij beschikken over een timmermanswerkplaats en kunnen van alles maken met hout. Maakt u liever zelf uw eigen tuinhuis, veranda of tuinmeubel? Het is mogelijk met ons tuinhout. We beschikken over een groot assortiment FSC tuinhout. Tuinhout bestellen en u woont in Dwingeloo of De Wijk? Hoek Havelte! Wij zijn dus gevestigd in Drenthe maar werken ook in Friesland en Overijssel.

Hoek Havelte: Sierbestrating Diever

Maak van uw tuin een speciaal plekje. Schakel ons in en profiteer van allerlei voordelen. Wilt u sierbestrating kopen? Op onze website kunt u al wat voorbeelden bekijken van afgeronde projecten. In het fotoalbum kunt u inspiratie opdoen en wie weet schiet er een heel goed idee te binnen voor uw eigen tuin! Voor meer informatie over deze soorten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag meer advies over sierbestrating in Diever, maar ook over al onze andere producten.

Route Diever – Havelte