Sierbestrating Staphorst

Sierbestrating in en rond Staphorst

Sierbestrating Staphorst

Bent u op zoek naar sierbestrating in Staphorst of is uw tuin toe aan een nieuwe look? Het is mogelijk met sierbestrating van Hoek Havelte! Op een terrein van meer dan anderhalve hectare kunt u bij ons terecht voor sierbestrating, tuinhout, vijvermateriaal, schuttingen, hekwerken, verschillende split- en grindsoorten en blokhutten. Kom eens langs om ons aanbod sierbestrating te bekijken! Op onze website kunt u alvast een deel van de collectie bekijken.

Bel ons     Vraag een offerte aan

Trends op het gebied van sierbestrating

Sierbestrating is trendgevoelig. Wat we 30 jaar geleden mooi vonden, is nu vaak niet meer verkrijgbaar of wordt niet meer mooi gevonden. Bent u benieuwd welke trends er momenteel gaande zijn op het gebied van sierbestrating?

  • Grote stenen. Grote stenen in de tuin zijn erg populair. Zeker in een wat kleinere tuin is het gebruik van grote stenen aan te raden. De tuin lijkt optisch groter en de grote stenen zorgen voor meer rust. Het formaat 60 x 60 centimeter zien we hierbij veel terug.
  • Het combineren van sierbestrating. ‘Vroeger’ kozen mensen vaak voor één soort sierbestrating voor heel de tuin. Tegenwoordig is het een trend om verschillende soorten sierbestrating met elkaar te combineren. Dit geeft een speels effect. Ook het combineren van sierbestrating met grind is iets wat we steeds vaker zien.

Sierbestrating Staphorst

Legadvies nodig?

Door de sierbestrating zelf aan te leggen in uw tuin, kunt u op eenvoudige wijze heel wat geld besparen. Met een beetje mooi weer erbij is het helemaal geen vervelende klus. Op onze website hebben wij voor verschillende soorten sierbestrating een legadvies geplaatst. Natuurlijk kunt u ook bij één van onze medewerkers terecht voor legadvies.

sierbestrating in staphorst

Tuin en oprit bestrating

Hoek Havelte heeft zowel tuin als oprit bestrating. In ons assortiment beschikken wij over diverse soorten sierbestrating voor uw tuin of oprit in Staphorst. U kunt bijvoorbeeld gaan voor gebakken bestrating als oprit. Dit zijn klinkers die bestand zijn tegen grote verschillen in temperatuur en gemaakt voor het dagelijks gebruiken van deze ondergrond. In uw tuin wilt u natuurlijk stenen hebben liggen die passen bij de uitstraling en sfeer. Hiervoor kunt u onder andere kiezen voor natuursteen of GeoProArte als tuin bestrating. Deze tegels zijn perfect als sierbestrating voor uw tuin in Staphorst als u meer sfeer en dimensie wilt creëren. U kunt dus met de sierbestrating van Hoek Havelte veel kanten op en zijn voor zowel tuin als oprit geschikt. Twijfelt u over de juiste keuze bestrating voor uw oprit of tuin? Onze vakmannen helpen u graag!

Sierbestrating in Staphorst? Neem contact op!

Wij zijn niet gevestigd in Staphorst zelf. U bereikt ons echter al binnen een kwartier rijden! Via onderstaand kaartje kunt u de route naar ons tuincentrum bekijken. U kunt direct een gepersonaliseerde route maken door in het kaartje met de linkermuis op ‘meer opties’ te klikken. Wij zijn dus gevestigd in Drenthe maar werken ook in Friesland en Overijssel.