Sierbestrating Ruinerwold

Bent u woonachtig in Ruinerwold en bent u op zoek naar sierbestrating? Bijvoorbeeld, omdat u de oprit opnieuw wilt bestraten of omdat u de achtertuin wilt aanpakken? Op nog geen tien minuten rijden vanaf Ruinerwold is Hoek Havelte gevestigd. Een tuincentrum met een groot assortiment sierbestrating, tuinhout, tuinmeubelen, kunstgras en meer. Wij leveren alles uit eigen voorraad.

Bel ons     Vraag een offerte aan

Groot assortiment sierbestrating

Sierbestrating gaat met zijn tijd mee – ook in Ruinerwold. Tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk. Natuurlijk ook bij Hoek Havelte. Zo verkopen wij verschillende soorten bestrating, waaronder:

Keramische tuintegels

Wilt u zelf uw tuin of oprit in Ruinerwold aanleggen en bent u op zoek naar geschikte sierbestrating? Tegenwoordig zijn keramische tuintegels erg populair. Zij geven uw tuin een luxe uitstraling. Veel mensen combineren dit met een stuk (kunst)gras en enkele mooie planten en/of bomen. Dit zorgt voor een zeer strakke en modieuze tuin. Het voordeel van keramische tegels is dat deze zeer lang mee gaan. Daarnaast is deze sierbestrating laag in gewicht en daardoor makkelijk in Ruinerwold aan te leggen.

Ook voor al uw tuinhout!

Wilt u – naast het aanleggen van sierbestrating – ook een eigen tuinhuis in Ruinerwold laten plaatsen? Dat is mogelijk met ons tuinhout. Wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment aan FSC-hardhout. Daarnaast leveren wij ook zachthout, rondhout en geprofileerd hout. Wij hebben daarbij alle benodigdheden in huis. Van plaatmateriaal, ijzerwaren, isolatiemateriaal tot lijm, kit en andere toebehoren. Ook het leveren van balken, palen en planken is geen enkel probleem.

Sierbestrating Ruinerwold

Houten tuinmeubelen

Naast een groot assortiment aan tuinhout en sierbestrating, leveren wij nabij Ruinerwold ook ‘kant-en-klaar’-tuinmeubelen. Heeft u geen zin of tijd om uw eigen meubelen te maken, dan is dit een goede oplossing. Het is ook mogelijk om door ons houten meubelen op maat te laten maken. Wij beschikken namelijk over een eigen werkplaats.

Sierbestrating in Ruinerwold? Neem contact op!

Is uw tuin of oprit aan een nieuw uiterlijk toe? Dan is de keuze voor sierbestrating in Ruinerwold snel gemaakt. Vanaf uw woonplaats kunt u ons tuincentrum binnen circa 10 minuten bereiken. In het onderstaande kaartje kunt u de route opvragen. Dit doet u door op ‘meer opties’ te klikken. Bestelt u liever online? Vraag dan vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op. Heeft u een vraag? Bel gerust naar 0521-341352. Welke sierbestrating heeft u in Ruinerwold op het oog?