Sierbestrating Meppel

Sierbestrating in en rond Meppel

Bent u op zoek naar sierbestrating in Meppel? Wilt u nieuwe tuintegels leggen in uw tuin? Dan bent u bij Hoek Havelte aan het juiste adres! Wij hebben veel verschillende soorten producten voor uw huis. Naast sierbestrating leveren wij ook tuinhout en houten schuren!

Wist u bijvoorbeeld al dat wij alles op het gebied van hout op maat kunnen maken dankzij ons timmermanswerkplaats? Meer weten over de producten van Hoek Havelte? In de tekst hieronder leest u onder andere meer over sierbestrating in Meppel en onze andere producten.

Bel ons     Vraag een offerte aan

natuursteen bestrating Meppel

Natuursteen of gebakken straatstenen?

Bij de aanschaf van sierbestrating in Meppel worden steeds hogere eisen gesteld. Niet alleen de materiaalkeuze is belangrijk, maar ook de kleur en uitstraling. Gaat u voor natuursteen of toch voor gebakken straatstenen? Als u voor decoratieve natuurstenen kiest, kiest u altijd voor een stuk puur natuur. Dit materiaal is niet alleen overal toepasbaar, maar ook nog eens tijdloos. Bent u van plan om te kiezen voor gebakken straatstenen als sierbestrating in Meppel? Over een tijdje worden deze stenen alleen maar mooier! De verschillende soorten sierbestrating kunt u bekijken op onze website. Ook voor sierbestrating in Ruinerwold of sierbestrating in Zwartsluis moet u bij Hoek Havelte zijn. Wij zijn dus gevestigd in Drenthe maar werken ook in Friesland en Overijssel.

Sierbestrating Meppel

Tuinhout, tuintegels en houten schuren

Zoals al eerder vermeld, verkopen wij naast sierbestrating Meppel ook tuinhout, tuintegels en houten schuren. Een tuinhuisje wordt vaak gebruikt als speelruimte voor kinderen, maar ook als opbergruimte. Daarnaast produceren wij producten met verschillende soorten tuinhout. Bekende voorbeelden zijn zachthout en geprofileerd hout. Wij kunnen uw nieuwe producten thuis bezorgen met één van onze vrachtauto’s. U kunt er ook voor kiezen om uw producten zelf op te halen bij Hoek Havelte aan de Eursingerlaan 6 in Havelte.

Sierbestrating in Meppel? Hoek Havelte!

Bent u van plan om sierbestrating Meppel te kopen bij Hoek Havelte? Wij willen u de allerbeste service bieden en hechten veel waarde aan de wensen van onze klanten. Bij ons is het mogelijk om producten op maat te laten maken. Bekijk alvast ons fotoalbum ter inspiratie. Meer weten over sierbestrating in Meppel? Of wilt u nog wat meer advies voordat u een bestelling gaat plaatsen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0521-341352.

 

Route Meppel – Havelte