Sierbestrating Leeuwarden

Sierbestrating in en rond Leeuwarden

Bent u op zoek naar sierbestrating in Leeuwarden? Dan kan het zijn dat het aanbod niet geheel voldoet. Op een kleine 45 minuten van Leeuwarden ligt het prachtige Havelte, waar Hoek Havelte een zeer ruim assortiment aan sierbestrating heeft. Naast sierbestrating vindt u in onze enorme showtuin onder meer tuinhuisjes, blokhutten en schuurtjes.

Ook kunnen wij in onze timmermanswerkplaats alles tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat maken. Voor het breedste assortiment aan sierbestrating voor uw tuin in Leeuwarden komt u naar Hoek Havelte!

Bel ons     Vraag een offerte aan

Sierbestrating in Leeuwarden

 

Verschillende soorten sierbestrating voor uw tuin in Leeuwarden

Bij het kopen van sierbestrating in Leeuwarden zijn er veel dingen waar u rekening mee dient te houden. Naast de materiaalkeuze, moet u ook nadenken over de kleur van de bestrating en de uitstraling die u hiermee aan uw tuin geeft. Komt het niet uit om uw bestelling bij ons op te halen? Wij kunnen uw nieuwe producten met een van onze vrachtwagens bij u op de stoep bezorgen. 

Bij Hoek Havelte kunt u kiezen uit een ruim aanbod, zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor keramische bestrating, kleurechte bestrating, natuursteen bestrating of traditionele bestrating. Kortom, waar u ook naar op zoek bent, bij Hoek Havelte zult u altijd slagen voor uw sierbestrating in Leeuwarden.

Sierbestrating Leeuwarden

Sierbestrating nodig in Leeuwarden? Hoek Havelte!

Sierbestrating voor in Leeuwarden haalt u bij Hoek Havelte? Wij willen u altijd de allerbeste service bieden en hechten veel waarde aan de wensen van onze klanten. Bij ons is het mogelijk om al onze producten volledig op maat te laten maken. Naast Leeuwarden, leveren wij ook sierbestrating aan bijvoorbeeld Assen, Staphorst & Hoogeveen.

Bekijk alvast ons fotoalbum ter inspiratie. Meer weten over sierbestrating in Leeuwarden? Of wilt u nog wat meer advies voordat u een bestelling gaat plaatsen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0521-341352.

 

Route Leeuwarden – Havelte