Sierbestrating Hoogeveen

Sierbestrating in en rond Hoogeveen

Sierbestrating gezocht voor in uw tuin in Hoogeveen? Dan bent u bij ons – Hoek Havelte – op het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met vele soorten tuintegels en stenen. Van keramische tuintegels tot aan siersteen: wij hebben het voor u liggen. Ook voor overige producten, zoals: kunstgras, kunt u bij ons terecht. Al tientallen jaren zijn wij een begrip in Havelte en omgeving. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar!

Bel ons     Vraag een offerte aan

Sierbestrating in Drenthe

De mogelijkheden in uw tuin in Hoogeveen zijn onbeperkt: ook betreft sierbestrating. Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, kunnen wij u hierover adviseren. Zo vertellen wij u graag meer over:

Keramische tuintegel

Een goed advies is leuk, maar als een tuintegel dan ook nog lang mee gaat, is het helemaal mooi. Keramiek is een voorbeeld van zo’n duurzame tegel. Deze variant gaat een lange tijd mee, behoudt zijn kleur en slijt niet. Daarnaast zijn deze tegels laag in gewicht en maatvast. Hiermee is de keramische tuintegel misschien wel de perfecte vorm van sierbestrating voor uw tuin in Hoogeveen.

Tuinhout

Naast sierbestrating is ook tuinhout een mooi product voor in uw tuin in Hoogeveen. Van tuinhout kunnen we namelijk tuinhuisjes, tuinmeubelen, schuttingen en vele andere artikelen voor u maken. Dat allemaal op maat. Tuinhout is daarnaast ook nog eens los in ons ruime assortiment te vinden. Hier vindt u onder andere zachthout en FSC hardhout. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u graag een duidelijk advies over welke houtsoorten u het best kunt gebruiken voor uw tuinmeubelen.

sierbestrating Hoogeveen

Onze eigen werkplaats

In ons tuincentrum in Havelte hebben we een eigen werkplaats waar we allerlei tuinhout producten op maat voor u kunnen maken. Op onze website kunt u een offerte aanvragen zodat wij een schatting in kosten kunnen maken. Daarnaast mag u altijd langskomen om uw wensen te bespreken. Ook bespreken wij graag hoe u het plaatsen van sierbestrating in Hoogeveen het beste kunt aanpakken.

Sierbestrating in Hoogeveen? Contact en route

Voor een project in Hoogeveen bent u op zoek naar sierbestrating. Voor een kijkje in het assortiment van Hoek Havelte bent u van harte welkom aan de Eursingerlaan 6. Wij zijn open van maandag t/m zaterdag. Wilt u na 17.00 langskomen? Bel dan om teleurstellingen te voorkomen. Dit kan via: 0521-341352. Wilt u onze producten online bestellen? Vraag dan direct een offerte aan. Dan geniet u razendsnel van nieuwe sierbestrating in Hoogeveen.