Sierbestrating Emmen

Sierbestrating in en rond Emmen

Bent u op zoek naar sierbestrating in Emmen? Ontdek de mogelijkheden bij Hoek Havelte, al ruim 50 jaar het toonaangevende tuincentrum in de regio. Onze vestiging in Havelte is binnen een half uur met de auto bereikbaar vanuit Emmen. Hier vindt u een uitgebreide collectie sierbestrating.Ons aanbod varieert van traditionele, kleurechte en geïmpregneerde bestrating tot keramische tegels. Aarzel niet om ons te bellen voor meer informatie of kom onze sierbestrating vanuit Emmen bekijken!

Bel ons     Vraag een offerte aan

Sierbestrating Dwingeloo

Uitlopende soorten sierbestrating in Emmen

De tuinen hebben sierbestrating in Emmen in grote getale omarmd. In het hart van Emmen zijn onze tuintegels al gelegd! Van de traditionele klinkers tot subtiel grind en prachtig natuursteen, er is niets meer wat deze stad in Drenthe vreemd is op het gebied van sierbestrating.

De keuze van de bestrating is volledig aan u en moet passen bij de stijl van uw tuin. In Emmen zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van sierbestrating. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment bestrating!

Stijlvolle oplossingen voor uw buitenruimte met keramische bestrating

Heeft uw tuin in Emmen behoefte aan wat meer kleur? Overweeg dan onze keramische sierbestrating. Deze tegels worden vervaardigd uit een combinatie van zand, klei en andere materialen. Dit zorgt ervoor dat het geheel krasvrij vuurvast is.

Bovendien geven ze uw buitenruimte een moderne uitstraling. Keramische bestrating wordt vaak gebruikt voor terrassen. Enkele merken in ons assortiment zijn onder andere:

Robuuste charme met bakstenen sierbestrating in Emmen

Als u een voorkeur heeft voor een authentieke uitstraling, dan is onze bakstenen sierbestrating in Emmen de juiste keuze. Deze tegels worden vervaardigd uit klei en gaan vaak eeuwenlang mee. Hierin overdrijven we niet! Bovendien is deze bestrating zeer milieuvriendelijk, omdat het duurzaam en herbruikbaar is. De kleur van de tegels blijft behouden en wordt na verloop van tijd zelfs nog mooier. Klinkt dat niet ideaal?

Als u interesse heeft in gebakken tuinbestrating, bekijk dan ons uitgebreide assortiment!

Sierbestrating Dwingeloo

De ruwe schoonheid van uw buitenruimte met betonnen tuintegels

Voor een moderne uitstraling is beton een uitstekende keuze. Net als de bakstenen variant gaat deze sierbestrating in Emmen vele jaren mee. Dit komt doordat het een zeer duurzaam materiaal is. Als u ooit verandering in uw tuin wilt, kunt u dit materiaal gemakkelijk hergebruiken vanwege zijn kleurvaste en slijtvaste eigenschappen. Hierdoor komt deze bestrating opnieuw volledig tot zijn recht.

Denkt u erover om betonnen sierbestrating in Emmen te gebruiken? Neem zeker een kijkje in ons assortiment betontegels!

Tijdloze schoonheid met natuurstenen bestrating

Natuurstenen bestrating is tijdloos en duurzaam. De Romeinen gebruikten het al veel. Het materiaal ontstaat in de natuur en is daarom natuurlijk uniek. Geen steen is hetzelfde en kent vele varianten, maar ze zijn allemaal onderhoudsvriendelijk en verkleuren bijna niet.
In Emmen vindt u deze sierbestrating vooral als kinderkoppen en terrastegels. Bekijk hier ons aanbod aan natuursteen sierbestrating als u geïnteresseerd bent.

Tuin- en terrastegels

U kunt kiezen tussen tuintegels en terrastegels voor uw bestrating in Emmen. Door deze twee soorten te combineren en te variëren, geeft u uw tuin extra diepte en diversiteit. Bedenk echter goed waarvoor u de bestrating wilt gebruiken.
Aangezien u in de zomer veel tijd op het terras doorbrengt, is het belangrijk dat de terrastegels comfortabel zijn. Ze mogen niet te heet worden in de zomer en moeten veilig zijn bij gladheid in de winter. Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies voor uw sierbestrating in Emmen? Aarzel niet om telefonisch contact met ons op te nemen!

Sierbestrating nabij Emmen: Hoek Havelte

Bij ons tuincentrum ligt een ruime selectie sierbestrating voor u klaar. Weet u al wat u wilt? Vraag dan meteen een offerte aan of kom langs in ons tuincentrum in Havelte! Als familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop en installatie van diverse soorten sierbestrating, staan we klaar om u te adviseren, ook als u ervoor kiest om de bestrating zelf te leggen.

Heeft u dringende vragen? Bel ons direct. Onze experts zijn er om u te helpen en goed te informeren voordat u vanuit Emmen onze  sierbestrating komt bekijken.

Route vanaf Emmen

U bereikt ons tuincentrum met een groot aanbod sierbestrating en tuinhout binnen circa 15 minuten rijden vanaf Dwingeloo. Hieronder kunt u de route bekijken. Door met de linkermuisknop op ‘meer opties’ te klikken, kunt u een gepersonaliseerde route vanaf Dwingeloo maken.