Sierbestrating Drenthe

Sierbestrating in en rond Drenthe

Sierbestrating in Drenthe gezocht? Dan kan Hoek Havelte u verder helpen. In Havelte beschikken wij over een grote werkplaats. Havelte is gevestigd in de kop van Overijssel, vlakbij de provincie Drenthe. Ons tuincentrum beschikt over verschillende soorten sierbestrating om uw tuin helemaal op te knappen. Hoek Havelte is dé specialist op het gebied van bestratingen en tuinhout. Wij leveren aan tuincentra, hoveniers, gemeentelijke instellingen, stratenmakers en natuurlijk aan particulieren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan u telefonisch graag te woord via: 0521-341352.

Bel ons     Vraag een offerte aan

Hoek Havelte: sierbestrating in Drenthe

Wij beschikken over een groot assortiment aan sierbestrating nabij Drenthe. Wij kunnen u onder andere voorzien van gebakken steen, tuintegels, siersteen en natuursteen. Hoek Havelte is een familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring, wij helpen u graag verder. Het is mogelijk om de sierbestrating nabij Drenthe zelf op te halen. Laat u het liever bezorgen? Dit is ook geen probleem. Wij kunnen u tips geven hoe u het beste de bestrating kan leggen in uw tuin.

Tuinhout in Drenthe

Naast onze sierbestrating nabij Drenthe beschikken wij ook over tuinhout. Met dit tuinhout kunt u bijvoorbeeld een tuinhuisje maken of een terrasset. Daarnaast beschikken wij ook over allerlei soorten accessoires voor in uw tuin. Denk hierbij aan kunstgras, vulzand, verlichting, tuinmeubelen en tuinhout. Kortom, als u uw tuin onder handen wil nemen bent u aan het juiste adres bij Hoek Havelte! Op onze website kunt u onze producten nog eens rustig bekijken. Liever persoonlijk advies op maat? Rij gerust naar onze werkplaats in Havelte. Hier kunt u alvast een indruk krijgen van de mogelijkheden van onze sierbestrating nabij Drenthe.

Soorten tuintegels Drenthe

Bij Hoek Havelte heeft u de keuze uit een groot assortiment tuintegels in Drenthe. Gaat u voor sierbestrating? Dan hebben onder andere tuintegels van natuursteen, beton en keramiek! De tuintegels van Hoek Havelte hebben verschillende vormen en maten. Zo kunt u kiezen voor gladde betontegels voor een moderne tuin of natuursteen voor landelijke tuinen. Denk hierbij ook aan de functionaliteit van de sierbestrating in Drenthe. Betontegels zijn bijvoorbeeld enorm geschikt voor een ondergrond van een terras, terwijl traditionele bestrating geschikt is als trottoir of pad. Door de diverse soorten tuintegels voor uw tuin Drenthe, snappen we dat de keuze hierdoor lastiger is. Wij geven u daarom graag advies over de juiste sierbestrating in Drenthe.

Neem contact op!

Sierbestrating in Drenthe laten aanleggen? Kies dan voor Hoek Havelte! Voor alles op het gebied van uw nieuwe tuin zit u goed bij ons. Wij helpen u met de sierbestrating, nieuwe verlichting of bij een nieuwe vijver. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0521 – 341352. Vult u liever uw vraag in via het contactformulier? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Hoek Havelte beschikt ook over een pagina waarbij u direct een offerte kan aanvragen. Sierbestrating in Drenthe? Tot ziens bij Hoek Havelte!

Sierbestrating Drenthe