Sierbestrating Assen

Wilt u uw oprit of tuin voorzien van sierbestrating? Assen is een van de plaatsen waar wij veel partijen sierbestrating aan leveren. Op iets meer dan een half uur rijden ligt Hoek Havelte. Hier kunt u langskomen om onze prachtige showtuinen te bekijken. Verder vindt u bij ons ook tuinhout, tuinmeubelen en kunstgras. Bij Hoek Havelte bent u dus op de juiste plek voor veel meer dan alleen voor sierbestrating in Assen!

Bel ons     Vraag een offerte aan

Zeer ruime voorraad aan sierbestrating

Bij Hoek Havelte vindt u een ruime voorraad aan sierbestrating. Assen is daarom voor ons geen onbekende locatie als het gaat om de levering van partijen sierbestrating. Bij ons vindt u de volgende soorten sierbestrating:

Deze soorten sierbestrating zijn beschikbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Neem een kijkje op onze website om te zien welke soort het beste past in uw tuin!

 

Sierbestrating voor uw oprit of tuin in Assen

Als u op zoek bent naar sierbestrating voor uw oprit of tuin in Assen, dan is Hoek Havelte de perfecte partij voor u. U kunt naar onze showtuinen komen en uw favoriete soort uitzoeken. Ook kunt u natuurlijk op onze website een offerte aanvragen, waarna wij met onze vrachtwagens uw kant op komen om alles af te leveren.

Wanneer u de tuin aan het bestraten bent, is het natuurlijk belangrijk dat de tegels perfect aansluiten bij de rest van het huis en tuin. Dankzij ons zeer uitgebreide assortiment kunnen wij garanderen dat er altijd een variant tussen zit die bij u in de smaak valt.

Hoek Havelte: voor sierbestrating, tuinhout, tuinmeubelen en nog veel meer

Naast sierbestrating, komen mensen uit Assen voor nog veel meer naar Hoek Havelte. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld ook veel tuinhout, tuinmeubelen, en tuinaccessoires. Kortom, waar u ook naar op zoek bent, bij Hoek Havelte bent u op de juiste plek.

Vanaf Assen kunt u ons tuincentrum binnen circa 35 minuten bereiken. In het onderstaande kaartje kunt u de route opvragen. Bestelt u liever online? Vraag dan vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op. Zien wij u snel in een van onze showtuinen voor uw sierbestrating in Assen?