Product categorieën

Verschillende ondergronden, verschillende oplossingen

Grind

Verschillende soorten gesteente die in de loop van honderden jaren door waterstromingen en/of golfslag afgerond zijn. Sommige soorten worden machinaal in een grote trommel afgerond. Uit dit ronde grind worden de verschillende gradaties gezeefd, welke individuele ontwerpmogelijkheden de vrije loop geven. Door de universele toepassingen is grind erg populair voor het ontwerpen van tuinen.

Split

Split word gewonnen on steengroeves, waar grote brokken gesteente machinaal worden gebroken en gezeefd in verschillende korrelgroottes split. De toepassingsmogelijkheden van split zijn legio zoals: Tuinpaden dakranden, tuinen,opritten, parkeerplaatsen, border omranding en grafplaatsen. Alles kan versierd worden met verschillende kleuren en maten.

Sierkeien

Sierkeien zijn meestal afgeronde natuurstenen. Ze variëren in grootte en vorm en komen uit verschillende regio’s van de wereld. Decoratief worden ze gebruikt om de tuin te verfraaien, border omrandingen, deel van een fontein of als randstenen voor begrenzing van wegen. Natuurstenen komen voor in de natuur als grind, keien of rotsblokken.