Keramische tuintegels

Keramische tuintegels zijn steeds populairder en we zien ze dan ook steeds vaker terug. Keramische tuintegels zijn in veel verschillende soorten (prints) verkrijgbaar. Bij Hoek Havelte kunt u een groot aanbod keramische tuintegels vinden, voor ons assortiment scrolt u naar onder. Wat maakt deze tegel zo populair? Het is een combinatie van duurzaamheid en comfort. Keramische tuintegels zijn namelijk kleurvast en slijtvast. Doordat keramische tuintegels erg hard zijn, is het vrijwel onmogelijk om er een kras op te krijgen. Ziet u een keramische tuintegel op onze website staan waar u graag meer over wilt weten? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. U kunt ons ook bereiken op 0521-341352.

keramische tuintegel

Keramische tuintegels zijn duurzaam!

Voor veel mensen is het belangrijk dat de bestrating van de tuin lange tijd meegaat. Wanneer een gedeelte van de tuin net opnieuw bestraat is, is het niet de bedoeling dat na een paar jaar de stenen hun kleur al zijn verloren. Ook is het belangrijk dat de stenen niet snel beschadigen, aangezien ze vaak veel te verduren krijgen. Denk bijvoorbeeld aan spelende kinderen. Met een keramische tuintegel kunt u jarenlang vooruit. De tegels zijn kleurvast en slijtvast. Een ander voordeel van dit type tuintegel, is het gewicht. Bij het aanleggen van een tuin is het fijn als de bestrating niet zwaar is. Keramische tuintegels zijn laag in gewicht en daardoor makkelijk aan te leggen. Tevens zijn de tegels maatvast. Dit scheelt heel wat gepuzzel.

Eigenschappen van keramische tuintegels

Keramische tuintegels hebben veel goede eigenschappen. Toch is dit type tuintegel niet nieuw. Binnenshuis worden de tegels namelijk al veel langer gemaakt, alleen zijn ze dan een stuk minder dik. Een keramische tuintegel bestaat uit een mengsel van zand en klei, waar kleurstof en mineralen aan toegevoegd worden. Dankzij het bakproces, is de keramische tuintegel extreem hard. Dit heeft als voordeel dat de tegel geen vocht kan opnemen, wat er weer voor zorgt dat de tegel schoon blijft. Wist u dat een keramische tuintegel ook over een antisliplaag beschikt? Kinderen kunnen hierdoor gerust in de tuin spelen!

Groot aanbod in prints

Een keramische tuintegel is in veel verschillende prints verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hele ‘natuurlijke’ look, waarbij het haast lijkt of er natuursteen in uw tuin ligt. Ons aanbod keramische tuintegels kunt u hieronder bekijken.

Keramische tuintegels bekijken

Kom eens langs om onze keramische tuintegels te bekijken. Wij zijn te vinden aan de Eursingerlaan 6 te Havelte. Ook kunt u ons bereiken onder telefoonnummer: 0521-341352 . Of vul alvast de offerte aanvraag in, dan komen wij bij u met een passende offertje van Keramische tuintegels.

keramische tuintegels hoek havelte

Contactinformatie

Adres:                   Telefoonnummer:                   Email:


Eursingerlaan 6
7971 RE Havelte
                  0521-341352                   info@hoekhavelte.nl
social facebook box blue 24                                        

Sitemap

 

Hoek Havelte 9.3 /10 - 12 beoordelingen